Huidig:

Krijtbord foto geboortekaartjes

De unieke fotoreeks 'Blackboard Adventures' van Cute Moments Photography heeft internationaal (Parijs, Moskou, Verenigde Staten) vele prijzen in de wacht gesleept. En je kunt ze nu exclusief bij Geboortepost.nl als geboortekaartje bestellen. Unieke krijtbord geboortekaartjes mét eigen foto natuurlijk!

Exclusieve foto krijtbord geboortekaartjes

De unieke krijtbord geboortekaartjes van Cute Moments Photography bestel je exclusief bij Geboortepost.nl. Deze geboortekaartjes zijn natuurlijk het allerleukst met een foto van je eigen baby erin verwerkt. Mail je babyfoto aan de klantenservice en de foto wordt professioneel voor je geplaatst!

Altijd eerst proefdruk ter controle

Als je de babyfoto hebt verzonden, wordt de foto van je kindje vakkundig (zonder extra kosten) in het ontwerp geplaatst. Dat gebeurt in principe altijd dezelfde werkdag. Je ontvangt een mailtje als de foto geplaatst is, zodat je je geboortekaartje kunt controleren. Als deze helemaal naar wens is, plaats je de bestelling. Bestel je je geboortekaartjes op werkdagen voor 15.00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis!

Nog veel meer unieke foto geboortekaartjes

Bijzondere foto geboortekaartjes vind je ook in de collecties: sprookjes geboortekaartjes en wonderland geboortekaartjes. Unieke foto geboortekaartjes die online exclusief bij Geboortepost.nl te bestellen zijn.

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!