Huidig:

Foto geboortekaartjes wonderland

De geboortekaartjes in de collectie "Baby in Wonderland" zijn uniek. Je eigen baby wordt professioneel in een speelse droomwereld geplaatst. Je eigen kindje als circus acrobaat met een rij knuffels als publiek? Of je eigen baby tussen de knuffels in een grijpmachine van de kermis? Hoe lief wil je het hebben....

Geboortekaartjes met of zonder eigen foto

De Wonderland-geboortekaartjes zijn natuurlijk het allerleukst met je eigen baby er in verwerkt. En dat gaat erg makkelijk: je maakt zelf de foto, stuurt die per e-mail aan de klantenservice, en een paar uur later is je geboortekaartje klaar. Je hoeft het kaartje alleen nog maar te controleren, en je kunt ze bestellen. Liever de geboortekaartjes met de standaard foto? Dat mag natuurlijk ook!

Exclusief bij Geboortepost.nl

De foto's van deze unieke geboortekaartjes zijn afkomstig van fotograaf en kunstenares Sioin Queenie Liao uit Californië. Zij heeft, na de geboorte van haar zoontje Wengen, een serie creatieve achtergronden bedacht om haar zoon in te fotograferen. Terwijl de baby lag te slapen, werd hij in een sprookjesachtige wereld gelegd en gefotografeerd. Het resultaat: vele tientallen unieke foto's die op de sociale media een ware hit zijn! Dankzij een exclusieve samenwerking, zijn deze unieke geboortekaartjes nu alleen bij Geboortepost.nl te bestellen! Wengeninwonderland.com

Nog veel meer exclusieve foto geboortekaartjes

Je vindt nog veel meer leuke, exclusieve foto geboortekaartjes in de collecties: krijtbord geboortekaartjes en sprookjes geboortekaartjes. Schitterende foto geboortekaartjes met je eigen kindje in de hoofdrol!

Enveloppen

Enveloppen zitten bij de prijs van het kaartje in.

Als je de enveloppen graag eerder wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je alle informatie over geboortekaartjes enveloppen.

Verzendservice

Wil je (een deel van) de geboortekaartjes liever direct laten versturen, maak dan gebruik van de Verzendservice. Upload de adressen via Excel, en met één druk op de knop, verstuur je ze allemaal!