Geboortekaartjes van geboortepost, online uw geboortekaartjes maken en versturen: de goedkoopste geboortekaartjes van Nederland.

Teksten voor geboortekaartjes

Originele geboortekaartjes maakt u eenvoudig zelf via Geboortepost.nl. Het bedenken van teksten voor geboortekaartjes is echter niet altijd even eenvoudig. U treft daarom op deze site een groot aantal voorbeeldteksten voor geboortekaartjes aan.
Heeft u een originele tekst voor geboortekaartjes die u graag wilt delen met andere aanstaande ouders? Mailt u deze dan aan de klantenservice van Geboortepost, we plaatsen uw tekst dan graag bij op de site!
gratis registreren wachtwoord opvragen contact
De geboortegedichtjes kunt u makkelijk kopiëren en vervolgens in uw kaart plakken. Kunt u hulp gebruiken bij het maken van uw geboortekaartje? Neemt u dan contact op met de klantenservice.
Bekijk hier het
productieproces


De geboortekaarten bestelt u pas als de baby is geboren, en het geboortekaartje helemaal definitief is. U heeft uw geboortekaarten dan overigens razend snel in huis, want uw online bestelling wordt dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd!
Page: www.geboortepost.nl/geboortekaartjes-teksten.html
Date: 25-10-2014 06:13:54